Forrás:

WinBeta

Magyar idő szerint ma reggel valamikor kezdett el kigördülni a Microsofttól a Windows 10 Technical Preview felhasználóknak egy olyan frissítés, amelyben a még béta állapotú Windows 10 Store alkamazásban egy új szekció tűnt fel, a „Movies & TV”. Ha ez lesz a végleges megoldás, akkor az Xbox Video alkalmazásnak is változnia kell majd, hiszen jelenleg azon keresztül lehet ezeket forrásokat elérni.

Egyelőre az új kategória semmilyen funkciót nem lát el, csak egy „Sorry, this page isn’t yet available for preview” felirat jelenik meg, ha kiválasztjuk. Mivel a 9901-es Buildben már egyszer feltűnt ez a kategória, akkor még a zenével együtt, ezért elég biztosnak tűnik hogy a Microsoft ebbe az irányba készül továbbhaladni. Elképzelhető, hogy a Windows 10 Store-nak ez a része abban a Buildben fog tényleges szerepet kapni, aminek az érkezését erre a hétre teszik a legfrissebb pletykák.

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows 10 volt az egyik Alcatelen az MWC 2015-ön
Következő cikkA Microsoft bemutatta az érintésvezérelt Office új funkcióit
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.