Lehet, hogy sokaknak szomorú lesz a hír, de a Windows 10 10036-os buildje nem lesz nyilvános. Ezt tegnap jelentette be a Microsoft Insider Program kommunikációjáért felelős Gabriel Aul egy twitteres kérdésözönre válaszul. Aki egy kicsit benfentesebb infókhoz is hozzájut néha, az tudhatja, hogy a Microsoftnál eleve nem a 10036-os, hanem az 10037-es build ment körbe, de valószínűleg még csak az sem lesz a nyertes, hanem talán a tegnap este belső nyilvános tesztre kibocsátott 10041-es verzió.

Ez ugyanakkor egyáltalán nem rossz hír. A Windows 10 10036-os build minden újdonsága ellenére egy rémesen bugos verzió, nem véletlen, hogy nem ez ment ki a szélesebb körű belső tesztelésre. A rossz hír sokkal inkább az, hogy még mindig nem tudjuk, mikor fog jönni a következő hivatalos Windows 10 build, és hogy mennyire gyorsul fel a teszt buildek kiadása.

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Cortana érkezik iOS-re és Androidra is
Következő cikkWindows Phone: frissült a Dropbox
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.