A Microsoft új böngészőjére a Spartanra két okból is várunk: a bemutatók szerint gyorsabb, mint elődje, plusz kiegészítőket is támogat. Majd. Valamikor. Legalábbis a legfrissebb pletykák szerint. Az említett pletyka azért pletyka, mert bár megbízhatónak számító forrásból származik, hivatalosnak mégsem tekinthető, mi pedig már láttunk falon pókot.

Az ősforrás ez esetben Bavo Luysterborg, egy igazi Microsoft rajongó, aki elég határozottan reagált a kiegészítőket érintő reakciókra. Mivel nagyon magabiztosan írt, és már a felvetés, amire reagált is arról szólt, hogy a Spartan RTM (Release to Manufacturing, tehát gyártásra kibocsátott) verziójában az említett támogatás nem lesz még benne, csak majd valamikor a távoli, egyelőre beláthatatlan jövőben, bár akkor már szinte biztosan.

Akkor várunk. Ti is vártok?

MEGOSZTÁS
Előző cikkNagyon komolyan frissült az Opera Mini kinézete
Következő cikkCsak egy kör volt az egész: a Microsoft Band éles bevetésen
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.