A ma bejelentett Lumia 640 és Lumia 640 Xl egyaránt a Windows Phone legújabb verziójával a 8.1 Update 2-vel jelenik meg, amiről már nem is igazán gondoltuk, hogy egyáltalán meg fog még jelenni. Egy biztos, ha a megszokott ütemben jön ki, akkor az utolsó felhasználók a várva várt frissítés után pár nap múlva már Windows 10-re frisíthetnek.

De félre a parttalan cinizmussal, mert a téma azért került elő, mert a Windows Phone Update 2-ben (végre!) már csoportosítva lesznek a beállítások, amint az képünkön is látható, méghozzá egészen pofásan. Apró változás, de sokan fogják nagyon szeretni, én magam is.

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Microsoft bemutatta az új Office-t Windows Phone-ra
Következő cikkBemutatták az első Acer Windows 8.1 okostelefont
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.