Új funkciókkal bővült a VideoLan médialejátszója

A mai napon az 1.2.0 verzióra frissült a Windows Phone áruházban, a VLC. Ugyan a változások teljes listájáról nem kaptunk még hivatalos bejelentést, az alábbi Tweet ennek ellenére sok fontos információval szolgálhat:

A fejlesztők az üzenetben részleges hardveres gyorsításról, illetve főként hibajavításokról beszélnek az új verzió kapcsán.
Jelenleg ennyit tudunk a frissítésről, de már maga a tudat, hogy az alkalmazás képes lehet a hardveresen gyorsított videó lejátszásra, bizakodásra ad okot, hisz ez a korábbi állapotokhoz képest hatalmas fejlődést jelent.

A Videolan egyébként nem is olyan rég, egy frissítést tett közzé a Windows 8.1-es modern applikációhoz, mellyel a kódbázis egységes lett, így a VLC már minden, Windowst futtatni képes platformon elérhető.

Az alkalmazás az alábbi gombra kattintva letölthető, vagy a lenti QR kód használatával telepíthető.

[symple_button url=”http://apps.microsoft.com/webpdp/app/c527ff2d-b5d0-45b6-bfc3-92fb7357ef72″ color=”blue” size=”default” border_radius=”” target=”blank” rel=”” icon_left=”download” icon_right=””]Windows Store[/symple_button]

QR_VLC[1]

MEGOSZTÁS
Előző cikkMi? Band? MiBand
Következő cikkHalo 5: Guardians bejelentés holnap
Informatikus-tanonc. Erősen anglomán beállítottságú, emellett irodalom és sorozatrajongó. Az évek során sok platformot megjárt, sok rendszert kipróbált, de végül mindig a Microsoft megoldásaiban találta meg amit keresett. Jelenleg egy HTC 8X és egy Asus Transformer Book T100 boldog tulajdonosa. Érdeklődik a programozás iránt, főként C#-ban szeret fejleszteni.