Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de én nem szeretem a hosszú kihagyásokat, például az olyanokat, mint amilyen a Rock Band esetében történt. De 5 év csönd után végre 2015-ben megérkezik Xbox One-ra a Harmonix által fejlesztett fanchise 4. darabja, a Rock Band 4! Lássuk, mit, hogyan, mikor és kivel!

A Rock Band 4-gyel megduplázzuk a barátainkkal töltött zenés idő izgalmát és energiáit! Az játékosaink visszajelzéseire alapozva olyan újdonságokat építettünk bele a játékmenetbe, melyeket alig várunk, hogy megosszunk veletek az év folyamán!

– Steve Janiak, Harmonix CEO.

Sajnos sok információval még nem rendelkezünk, de inkább összegezzük, mit tudunk! A játék valamikor 2015 folyamán fog megjelenni, de pontosabb dátumot még nem tudunk. Külön kiemelendő, hogy az összes eddigi játékban megvásárolt tartalom elérhető lesz (tulajdonosoknak ingyenesen), így a cím több, mint 2000 (!) számmal fog operálni!

Ezzel egyidőben a MadCatz bejelentette egyedi Rock Band 4 Band In A Box™ csomagját, mely tartalmazni fogja az új Wireless Fender™ Stratocaster™ Guitar Controller-t, az új Wireless Drum Kit-et és egy mikrofont. A Wireless Fender Stratocaster Guitar Controller egyébként külön, a játékkal egy csomagban is elérhető lesz.

A bejelentéseket megünnepelve a Harmonix ingyenesen elérhetővé tette minden Rock Band 3 és Rock Band Blitz játékosnak az ‘I Still Believe’ című számot Frank Turner-től.

A játék előrendelhető illetve a hírlevél elérhető a hivatalos oldalán.

Én személy szerint nagyon várom már az új generáció első, igazán átfogó ilyen típusú zenei játékát! És ti?