Kedvenc zenei játékunk, a SongArc Windows-os és Windows Phone-os verziója tegnap frissült a 4.0-s verzióra. Ezzel együtt útjára indította iOS-es és Androidos verzióját is a játéknak a fejlesztői csapat.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/An2j1RAMMBg”]

A SongArc 4-es verziója még decemberben a tesztelők kezébe került, de végre már a hivatalos kiadásba is belekerültek az újdonságok!

Hogy mik ezek? A hivatalos anyag szerint az apró modosítások mellett a teljes felhasználói felületet újradolgozták, látványosabbá és könnyebben kezelhetővé tették. De ami a legfontosabb, hogy 7 zenekarral közösen igyenes, profi kottákat és hozzájuk dalokat tettek elérhetővé (ezek a műfajok széles skáláját lefedik, nem csak rock, de pop, ska, country, rockabilly, electronic-dance-ska-rock fusion is megtalálható közöttük). Ezentúl tehát mindenki biztosan találhat megfelelő minőségű kottákat, a számára kedves stílusban.

Újdonság a meghívók küldése is – melyekért akár 250 coint is kaphatunk. Így a játék sokkal közösségibbé válik, és a platform-nyitással tényleg minden barátunkkal eggyüttjátszhatunk, bármikor, bárhogyan.

A SongArc-nak csak Windows Phone-on több, mint 1,6 millió letöltése volt, így az iOS-es és Andriodos megjelenés óriási lehetőségeket hordozhat magában!

Mi csakis a legjobbakat kívánjuk, és mindenkit buzdítunk az ingyenes játék mihamarabbi letöltésére, ha még nem tettétek volna meg! Higgyétek el, megéri!

Letölthető ingyenesen Windows-ra, Windows Phone-ra, iOS-re és Androidra.