Forrás:

WZor

Újabb képernyőkép szivárgott ki a Windows 10-ről azokhoz képest, amelyeket délelőtt tettünk közzé. Azokban nem sikerült semmilyen jelentős újdonságot felfedezni, ez azonban már tartalmaz egy kisebb ráncfelvarrást, ami véleményünk szerint jó irány.

Amint a képen is látható, a Task View-ban az új virtuális Asztal hozzáadása kikerült alulról a képernyő jobb sarkába, és az eredeileg igen sötét alsó sáv átlátszó lett.

Az új Windows 10 Task View
Az új Windows 10 Task View

Bármilyen csekélynek is tűnik ez a változás, kiváló jele annak, hogy a Microsoft lassan, de kitartóan fejleszti tovább a Windows 10 felületét.

MEGOSZTÁS
Előző cikkKiszivárgott egy videó a Spartanról
Következő cikkMWC 2015 első napi képgaléria
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.