Egy kis frissítés a cikkhez: Az MWC idei rendezvényén a Microsoft hivatalosan is bemutatta a Lumia 640 és Lumia 640 XL készülékeket. Így hivatalosan is megerősítésre került mindkét új készülék megjelenése!

Lumia-640-collection-press-images_0

Általunk ismeretlen okokból rövid ideig látható volt egy még nem aktuális bejelentés címe a Microsoft híroldalán. A talán időzítési hiba miatt megjelent részlet vélhetően a Lumia 640 és 640 XL mára időzített bejelentésének a része.

A kiszivárgott információ összecseng azokkal a korábbi pletykákkal, amely szerint a Microsoft új belépő szintű kategóriát vezet be a ma reggeli sajtótájékoztatóján. A jelenlegi értesülések szerint a Lumia 640 5″-es kijelzővel, 8MP-es hátlapi és 1 MP-es előlapi kamerával, 1 GB memóriával 8 GB háttértárral és Snapdragon 400-as processzorral érkezik. A Lumia 640 XL pedig 5,7″-es 720p kijelzővel, 14 MP-es PureView hátoldali és 5 MP-es előlapi kamerával, s 32 GB háttértárral.

Amennyiben a hír igaz, esti élő közvetítésünkben mindenképpen beszámolunk róla!

(Képünk csak illusztráció, egy Lumia 535 látható rajta)

MEGOSZTÁS
Előző cikkAz Acer visszatért a Windows Phone családba
Következő cikkMicrosoft Lumia 640 és Lumia 640 XL: megoldás minden helyzetre
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.