Forrás:

WinBeta

A Dropbox hivatalos Windows Phone verziója azóta nagy megbecsülésnek örvend, amióta megjelent. Az alkalmazás jól alkalmazkodik a rendszerhez, egyszerű a felülete, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan hozzá lehet férni a képeinkhez, dokumentumainkhoz és videóinkhoz. Nem csoda egyébként a siker, ugyanis az alkalmazást az a Rudy Huyn hozta létre és fejleszti, aki már nem egy alkalommal bizonyította, hogy képes akár a gyári alkalmazásnál is jobbat készíteni – remek példa erre a 6tag, amely fél kézzel is alázza a gyári Instagram alkalmazást.

A frissítés egyrészt norvég nyelvi támogatást hoz, másrészt a fájl lista nézetben a mappák csoportosítva jelennek meg, illetve harmadrészt egy adag hibát is javított Rudy. A Dropbox letölthető az alábbi linkről.

[symple_button url=”http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/dropbox/47e5340d-945f-494e-b113-b16121aeb8f8″ color=”blue” size=”default” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”nofollow” icon_left=”download” icon_right=””]Dropbox 1.2.0.0[/symple_button]

MEGOSZTÁS
Előző cikkNem lesz nyilvános a Windows 10 10036-os build
Következő cikkAlapos ráncfelvarrást kap a Cortana minden Windows 10 rendszeren
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.