A Warner Bros. úgy tűnik június 23.-án adja ki a Batman: Arkham Knight játékát, a legújabbat az open-world, képregényalapú akció-sorozatából. Az eredetileg 2014. október 14.-ére tervezett játék megjelenése egyszer már el lett halasztva június 2.-ára, de talán a mostani dátum már az igazi lehet.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/wsf78BS9VE0″]

Ez a csúszás, habár nem egy nagy volumenű, azt jelentheti, hogy a gyártó Rocksteady-nek még mindig több időre van szükség, hogy befejezhesse a címet. A Batman: Arkham Knight lesz az utolsó játék az Arkham sorozatban a csapatnak, mivel a Caped Crusader rengeteg ellenségével összecsap. Nem mellesleg ez lesz a sorozat első darabja, melyet ‘M’ címkével látnak el a Entertainment Software Rating Board szakemberei (a PEGI 16+-ot határozott meg), például a vér gyakori megjelenése miatt.

Ezzel egy időben a IGN Italia meg nem nevezett forrásokra hivatkozva bejelentette, hogy a Warner Bros. Interactive tervezi a sorozat első két darabjának, a Batman: Arkham Asylum-nak és a Batman: Arkham City-nek az újrakiadását az új generációra, így Xbox One-ra is. (Mindkét játék eredetileg csak Xbox 360-ra jelent meg először.) Az IGN Italia azt is hozzátette, hogy valószínűleg a 2015-ös karácsonyi szezonban kerülhetnek ezek a címek a polcokra. Ezeket a híreket se a Warner Bros., se a Rocksteady meg sem erősítette, de nem is cáfolta, egyelőre.