Forrás:

WinBeta

Azoknak a keveseknek, akik történetesen egyszerre Windows Phone és HTC rajongók, elég nagy csalódást jelenthetett, hogy az MWC 2015-ön a tajvani gyártó csak androidos verziót mutatott be a HTC One 9-ből. Azonban nem veszett el minden remény, ugyanis olyan jelentések érkeztek, hogy a Microsoft és a HTC vállvetve dolgoznak a HTC One (M8) for Windows utódján. Chia-Lin Chang a HTC vezető kereskedelmi és pénzügyi tisztviselője szerint a társaság jelenleg a Windows 10 operációs rendszer teszteli, hogy meghatározhassák, az mennyire illeszkedik a HTC termékvonalába.

W8-PDP-panel-update_v4

Csak a mihez tartás végett gondoljunk bele, mi várható, ha windows 10-es verziótól, fussuk át az androidos verzió tulajdonságait: 5″ full-HD (1080p) Gorilla Glass 4-gyel védett kijelző, Qualcomm Snapdragon 810 8 magos 64-bites processzor, Adreno 430 GPU-val, 3GB of memóriával, 32GB oháttértárral, a 20.7 megapixleles hátoldali és 4 megapixeles előlapi kamerával, hátul dupla villanóval, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, és végül egy 2850 mAh-s akkumulátor.

Egy ilyen műszaki paraméterekkel bíró, kiváló szerelési minőségű telefon szinte adná magát, hogy belőle legyen a következő windowsos csúcskészülék. Titeket érdekelne, ha kijönne egy ilyen?