Forrás:

winbeta

Nemrégiben a Microsoft frissítette a Bing képkeresőjét mobil eszközökön. A OneNote fejlesztő ennek hatására úgy döntöttek, hogy ezzel ők is tovább fejleszthetik a jegyzetelő alkalmazás funkcióit. A Bing képkeresőjének hatékonyságát növelték és már nem csak a minimális információk érhetőek el adott találatról, hanem azt is láthatjuk, hogy ez egyes képek megvásárolhatóak-e további üzleti vagy egyéb felhasználói szándékkal.

A OneNote-ba integrált képkereső által egyszerűbben kereshetünk megfelelő képi anyagot az egyes jegyzeteinkhez. Ez már a OneNote online felületén úgynevezett gyorsfunkcióként is elérhető.

OneNote-updates-4-17-2015-1

Ezen felül a OneNoteban tovább fejlődött a helyesírási ellenőrzés is. Ezentúl mellőzhetjük, majd a helyesírási javaslatokat, ha arra nincs szükségünk. Erre példa lehet egy céges brainstorming, amikor csak gyors jegyzeteket készítünk rövidítésekkel, cím szavakkal és ezek a javaslatok csak zavaróak voltak eddig.

OneNote-updates-4-17-2015-4

A Microsoft várja a felhasználói visszajelzéseket, így ismét csak arra kérlek titeket, hogy ha éreztek magatokban elég elszántságot akkor mindenképpen segítsétek a fejlesztési folyamatokat a véleményetekkel.