A srácok ott a WinBetánál most sem lógatták a lábukat, hanem rögvest videóba öntötték tapasztalataikat, amelyeket összegyűjtöttek a minap megjelent Windows 10 10074-es kiadással kapcsolatban. Fussuk át gyorsan az újdonságokat!

  • Új rendszerhangok. Fontos volt. Tényleg.
  • A Cortana – ahol nem elérhető, ott a Bing – teljesen integrálódott a Start menübe. Ezt szépen megcsinálták, és a hamburger menü is csini lett.
  • A Windows Defender kapott egy saját menüpontot a Beállítások appban a Frissítés és helyreállítás szekcióban. Ideje volt már.
  • Visszatérve a Cortanára (Bingre). Ha tablet módba váltunk, lefoglalja a teljes sávot, tehát tetőtől talpig ér.
  • Visszatért az AERO. vagyis nem tért vissza, de valami nagyon hasonló igen. Egyelőre csak a Registry szerkeszt0ésével lehet előcsalogatni: a ComputerHKEY_LOCAL_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionThemesPersonalizeEnableBlurbehind értéket kell átírni egyre, és voilá.
  • Az élő csempék értesítése ki- és bekapcsolható a Start menüben, illetve egy 3D effektje van a forgásuknak.
  • Technical Preview-ról átkeresztelték Insider Preview-ra.

Mára ennyi, nézzétek végig a videót, a későbbiekben pedig hírt adunk a még ennél is frissebb kiszivárgott kiadásról.

MEGOSZTÁS
Előző cikk3D-s élő csempék
Következő cikkInstagram videó feltöltés a 6tag-ben
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.