Mielőtt bárki azt gondolja, hogy mától az Acer fizetett ügynöke lennék, el kell hogy mondjam ez nem így van. Csupán a tajvani cég egyre nagyobb aktivitást mutat a Windows Phone érában. A napokban rendeztek New Yorkban egy bemutatót, amin egy halom új eszköz került porondra. Ezek között szerepelt a Leap Curve és a Leap Fit aktivitás mérők.

IMG_5110-1280x960

A Leap Curve egy OLED kijelzővel szerelt csuklón rögzíthető eszköz, ami fehér és fekete színek megjelenítésére alkalmas csupán, ezzel növelve a beépített akkumulátor élettartamát. A beépített optikai szív szenzor és aranyozott galvanikus bőrérzékelővel képes mérni az adott stressz szintünket is.

p1440010

A Leap Fit ugyanazokat a funkciókat képes mérni mint a Leap Curve. Csupán annyi a különbség, hogy ez az eszköz kijelző nélkül kerül majd a boltok polcaira.

p1440011

Mindkét aktivitásmérő az Acer saját fejlesztésű rendszerével van ellátva, de kompatibilisek lesznek a különféle Android, iOS és – ami számunkra a legérdekesebb és legfontosabb – Windows készülékekkel is. Az árazás tekintetében körülbelül 100 dolláros árcímkével fognak megjelenni, várhatóan késő tavasszal vagy a kora nyári időszakban.