Bár a Microsoftot mostanában előszeretettel – és némi joggal – kritizálják azért, mert bizonyos szolgáltatások tekintetében jobban támogatja a konkurensek mobil rendszereit, mint a sajátját, de azért nem feledkezett el arról sem. Most éppen a OneDrive windows phone-os verziója frissült. A frissítés nagy része elintézhető a jól bevált „hibajavítások és teljesítménynövelés” sablonszöveggel, azonban most nem csak azt kaptuk, hanem egy látszatra érdektelen apróságot is, amiről egy iPhone vagy Android felhasználó azt sem biztos, hogy tudja, mit jelent egyáltalán.

Igen, az átlátszó csempéről van szó, ami a Windows Phone 8.1-es verziójával érkezett a rendszerbe, és pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert, nem csoda, hogy az ezzel kapcsolatos személyre szabási lehetőségek a Windows 10 mobil verziójában tovább szaporodnak, illetve már most is több nagy sikerű alkalmazás van, amellyel nem átlátszó csempéjű alkalmazásoknak átlátszót adhatunk. egyértelű, hogy a OneDrive új verziója ennek a funkciónak a népszerűségére adott reakció a redmondiak részéről, ami annyiban mindenképpen jó jel, hogy ha talán fél szemmel is, de azért még figyelik a rendszert.

MEGOSZTÁS
Előző cikk100 millió Office
Következő cikkKapcsolatok és üzenetek mentése Windows Phone-on
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.