Forrás:

EA

Az Electrionic Arts hozzáadta legújabb hokis játékát, az NHL 15-öt is az EA Access csomagjához, aminek tartalmaival az előfizetők annyit játszhatnak, amennyit csak szeretnének.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/SrS-lFfzLhM”]

Az NHL sorozat legfrisebb darabja javított grafikával és fejlesztett fizikával érkezett, de talán a legütősebb szolgáltatása a 19000-nél is több egyénileg modellezett szurkoló, akikből épül fel minden egyes játék élethű közönsége.

Az EA Access az Electronic Arts tavaly nyáron bemutatott Xbox One-exkluzív szolgáltatása, mely egy havidíjért (990 Ft) vagy éves díjért (9900 Ft) teljes elérést biztosít a Vault (már) 10 játékához: EA Sports UFC, Battlefield 4, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Need For Speed Rivals, Madden NFL 25, FIFA 14, Peggle 2, NBA Live 15 és Madden NFL 15. Ezen kívül 10% kedvezményt nyújt minden Xbox One-os online vásárláshoz és minden előfizető előbb próbálhatja ki az összes játékot ingyen, mint az bármilyen más platformon elérhető lenne. Nem egy rossz ajánlat!

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows 10 for phones Technical Preview: a SIM hiba megoldása
Következő cikkWindows Phone: kis haladás az Államokban
Hobbifotós, #WinPhan, másodvonalbeli gamer. Az új dizájnfilozófia megjelenésével egy időben csatlakozott a redmondiak népes támogatói táborához. Vallja, hogy egy telefonnak minden időben tükröznie kell többek között tulajdonosa egyéniségét és pillanatnyi lelki állapotát. Leginkább az entertainment témák érdeklik, menthetetlen sorozatfan, kapcsolata a zenével 'bonyolult'.