Érkezhet a limitált Halo 5: Guardians Xbox One kiadás

0

Úgy tűnik, a Microsoft megtesz a Halo 5: Guardians sikeréért és a a fanok jó közérzetéért, így még az ősszel a polcokra kerülhet a nagynevű sorozat látványvilágával hódító, limitált kiadású Xbox One konzolcsomag. Gyűjtők figyelem, valószínűleg az elkövetkező évek legizgalmasabb bundle-jét kapjuk!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/9rd8FWUCCZk?controls=0″]

A jóhíreket először Josh Holmes, a Microsoft-os 343 Industries studio manager-e osztotta meg velünk és az egész világgal a Twitteren keresztül (sajnos ez mára már eltűnt). Egy érdeklődő rajongó kérdésére, mely a limitált kiadás létét firtatta, válaszolt, hogy “Egy limitált kiadású konzol érkezik még az idén, igen. Még nem lett bemutatva, de kifejezettten aranyos darab. :)”

Persze részleteket még nem tudunk, de nagyon valószínű (például a Halo 4 csomagja alapján), hogy a dobozban a Halo 5: Guardians-on kívül egy egyedi, a játék által ihletett kinézetű konzol és kontroller is helyet kap. Talán majd júniusban, az E3 alatt kiderül minden! Maga a Halo 5: Guardians elméletileg október 27.-én érkezik, tehát előtte biztos nem fogunk összefutni a bundle-lel a boltokban.

Én bízom benne, hogy nagyon eredeti látványvilágot kapunk, bár a korábbi limited Xbox One-okban sem csalódtunk. Nekem személy szerint a Sunset Overdrive-os tetszett a legjobban. Ti hogy vagytok ezzel?