Frissült a Telegram Messenger Beta

0
telegram_screenshots

A Telegram Messenger viszonylag új versenyző a piacon, de máris népszerű. A fejlesztői pedig nem azok közé tartoznak, akik látványosan hanyagolják a Windows Phone platformot, most nemrég is kapott egy frissítést, így már az 1.9.0.0-ás verziónál jár. Az újdonságok a következők:

  • Sessions List – ezt hevenyészve az aktív beszélgetések listájának lehetne nevezni, vagyis a különböző készülékeinken (pécén, tableten vagy más mobil eszközökön) aktív Telegram beszélgetéseinket lehet megtekinteni, és mondjuk távolról bezárni azokat.
  • Link Previews – vagyis link előnézetek. A beszélgetésbe szúrt linkekről ad tartalomban gazdag előnézetet, legyen az tweet, YouTube videó, Instagram fotó, vagy más tartalom.
  • Two-step verification – vagyis két lépcsős azonosítás, ami manapság egyre elterjedtebb. A Telegram esetében ez egy picit eltér a szokásostól, nem plusz SMS vagy email azonosító, hanem csak egy plusz jelszó.

A link előnézetek kivételével ezek jellemzően hasznos biztonsági funkciók: igen hasznos, ha bezárhatjuk a más készüléken ott felejtett beszélgetésünket, és bár nem a legerősebb két lépcsős azonosítási eljárásról van szó, az is növei a biztonságot valamennyire.

Akit érdekel, az letöltheti az alábbi gombra kattintva, vagy pedig a QR-kód segítségével.

[symple_button url=”https://www.windowsphone.com/s?appId=945b96a7-aadc-4dd0-806a-c2d1e0e6ca9a” color=”green” size=”default” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”nofollow” icon_left=”download” icon_right=””]Windows Phone Áruház[/symple_button]

Telegram-QR