Forrás:

WinBeta

Tegnap hajnalban Gabriel Aul két gyorsfrissítést jelentett be Twitteren a Windows 10 10049-es buildjéhez. Mindkettő jól ismert hibát javít, amelyekre a 10049-es build telepítése után panaszkodtak a felhasználók. Úgy néz ki, a Microsoft a szokottnál kicsit aktívabban figyelne a felhasználók visszajelzéseire, mert a következő két gyorsfrissítés jelent meg:

  • KB3053902: az Outlook A Windows 10 10049 telepítése után esetleg nem frissíti az indexeket. Ennek eredményeként az új emailek nem jelentek meg a keresésben, újraindexelés után pedig egyáltalán nincsenek találatok.
  • KB3053898: bizonyos feltételek teljesülése esetén a 10049-es build telepítését követően már nem kapcsolható be a Hyper-V. Tiszta telepítésnél egyáltalán nem, frissítés után pedig akkor nem, ha korábban még nem volt aktiválva.

Akinek aktiválva van az automatikus frissítés, annak (push típusú frissítésről lévén szó) vagy már megérkezett a két javítócsomag, vagy hamarosan megérkezik. Akinek manuális telepítés van beállítva, annak érdemes felkeresnie az Windows 10 Update and recovery szekcióját a beállítások között, megkeresni és telepíteni a két gyorsfrissítést.

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows 10 for phones: ezekre a telefonokra érkezik a Technical Preview
Következő cikkA hónap képei – Március
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.