Sajnos nem túl gyakori esemény, hogy egy játék Xbox Live támogatással érkezik Windows-ra, Windows Phone-ra. Tegnap viszont két stúdió is megörvendeztetett minket, két komoly és izgalmas címével. Lássuk, mit is kaptunk.

Hitman GO

Még 2014 áprilisában és júniusában érkezett meg a Square Enix Hitman GO-ja iOS-re és Androidra, de egy év után végre telefontól asztali gépig az összes Windows-on is élvezhetjük a játékot. A Hitman GO a Hitman sorozat tökéletes megjelenése mobilra, tehát egy izgalmas akció-gondolkodtató játékot kapunk, melyben Agent 47-et irányítjuk és oldjuk meg a szinteket szépen sorban.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/l9kJxrLSwHU”]

A játék egy árért (1640 Ft) elvihető a két Windows áruházból. 512 MB RAM-ot is támogatja.

Letöltés a Windows Phone Áruházból.

Letöltés a Windows Áruházból.

Overkill 3

Ahogy már arról mi is írtunk, a Tiny Troopers és a Make it Rain kiadója, az Xbox Live iránt elkötelezett Game Troopers már korábban bejelentette a játék Windows Phone-os portját. Tehát aki egy konzolszintű third person shooter-t keresett eddig a telefonjára, annak jó hírrel szolgálhatunk: tegnap az Overkill 3 képében megérkezett.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/L-d2Sa-TFME”]

Tehát röviden összefoglalva egy olyan címet kapunk, melynek a sztorija a sötét jövőben játszódik, gyönyőrű grafikája van, izgalmasan felépített környezettel és különleges fegyverarzenállal érkezik és ami a leghihetetlenebb, hogy mindezt ingyen hozza. Persze a grafikai megkötések miatt 512 MB-tal nem kompatibilis (egyelőre), de a Windows-os verziója hamarosan szintén megérkezik.

Az Overkill 3 ingyen letölthető a Windows Phone Áruházból.

Nektek hogy tetszik ez a kis felhozatal?