Forrás:

WMPoweruser

A Windows Phone fájlrendszere mindig is arról volt híres, hogy a java része nem elérhető a felhasználók számára. A kissé még nyers Windows 10 for phones azonban mintha egy kicsit több betekintést adna, csak tudni kell a módját.

Kiderült ugyanis, hogy a Voice Recorder nevű alkalmazással olyan területei érhetők el a fájlrendszernek, amelyek eddig ismeretlenek voltak az átlag felhasználó számára. Ha valaki szeretné ltni, miről van szó, az készítsen az akalmazással egy kis hangfelvételt, nyomja rá az ujját, majd válassz az Open File Location opciót, és a felfelé nyíl segítségével el is kezdheti böngészni a fájlrendszer eddig nem látott területeit. Az alábbi képre kattintva galéria nyílik meg.

Persze nem egy nagy durranás ez, hiszen nem, hogy módosítani, de még megnyitni sem lehet a fájlokat, de legalább láthatjuk, miből lesz a cserebogár.

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows 10: a sötét erő ébredése
Következő cikkA Microsoft és a HTC a HTC One M9 windows 10-es verzióján dolgozik
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.