Az LG-ről lassan egy éve keringenek a hírek, hogy visszatér, illetve hogy na, most már tényleg visszatér, valamint hogy most már aztán nagyon tuti biztosan visszatér a Windows Phone kebelébe. Úgy tűnik, elérkeztünk a most már aztán über nagyon halál tuti biztosan fázishoz, ugyanis most már egészen valódinak tűnő kép is kiszivárgott az eljövendőről. Az LG új telefonja az új trendhez igazodóan nem rendelkezik fizikai billentyűzettel, és 4,5″–5″ közötti méretű kijelzővel várható, hogy megjelenik, és rendelkezik majd LTE támogatással is. Ha az AdDuplex korábbi adataira támaszkodunk, és tényleg a LG LGVW820 kódszámú termékről van szó, akkor 4,7″ lesz a megfejtés.

new LG Windows Phone

Érdemes megjegyezni, hogy a fenti telefon erősen az androidos Nexus 5-re hajaz, ami egyébként nem egy nagy meglepi, hiszen azt is az LG készítette. De természetesen egyelőre csak spekuláció, hogy a Nexus 5 Windows Phone verziójáról lesz-e szó vagy sem.

Sajnos egyelőre nincs több információ a leendő készülékről. Még azt sem tudjuk, hogy közép- vagy felsőkategóriás telefonról lesz szó, és manapság már az sem segít, ha esetleg 5″-es a kijelző, hiszen éppen a Microsoft szórja mostanság a legfeljebb középkategóriás telefonokat 5″-es kijelzővel. Akinek több információja van, megoszthatná velünk, illetve persze várjuk a véleményeteket, a fenti kép alapján ti mit vártok tőle.

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Windows 10 egy új verziója jelent meg kisméretű táblagépekre
Következő cikkLumia 640 bemutató videó
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.