Forrás:

WinBeta

Sajnos mi még nem kaptuk a karmaink közé a nálunk tegnapelőtt bejelentett Lumia 640-es telefont, de azért a kedves olvasók nem maradnak le egy kis látványosságról. Sean Michael, a WinBeta szerzője készített egy viszonylag hosszú, több, mint 6 perces videót, amiben kicsomagolja, szétszedi és egy kicsit tapizza is.

Természetesen leginkább a látvány érdekes számunkra, de azért megtudjuk, hogy például a tömegével elégedett (145 gramm egy 5″-es telefontól valóban nem túlzás), viszont előre egy kicsit izmosabb kamerát várt 0,9 megapixelnél. A helyében engem vígasztalna az a tudat, hogy (troll üzemmód kikapcsol) van, aki 1200 doláros laptopot ad ki jóval gyengébb, VGA kamerával (troll üzemmód kikapcsol).

Szerintem nem érdemes a szót szaporítani, nézzétek meg a videót, és ha lehet, mondjátok el a véleményeteket róla!

MEGOSZTÁS
Előző cikkKiszivárgott egy kép az LG új Windows Phone készülékéről
Következő cikkFeltűnt a Windows 10 10061-es buildje
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.