Forrás:

Microsoft sajtóközlemény

Megnövelt teljesítmény változatlanul elérhető áron – június 30-ig különleges ajánlattal!

A Microsoft bejelentette, hogy a Lumia 640 okostelefon már kapható és a Lumia 640 XL készülék is hamarosan elérhető lesz Magyarországon. A Lumia termékcsalád legújabb tagjai, a Lumia 640 és a Lumia 640 XL okostelefonok még személyesebb használatot és megnövelt teljesítményt kínálnak az integrált Microsoft Office élménynek, a OneDrive1 online-tárhelynek és a gyors 4G kapcsolatnak köszönhetően. A Lumia 640 és Lumia 640 XL készülékek még ebben az évben frissíthetők lesznek a Windows 10 operációs rendszerre.2

Lumia_640_blue

  • A dokumentumok, weboldalak, alkalmazások és játékok gyorsan és kényelmesen hozzáférhetők az 1GB memóriának és a négymagos Qualcomm® Snapdragon™ processzornak köszönhetően.
  • A fotók és videók bemutatása élmény a Lumia 640 készülék 5” méretű, és a Lumia 640 XL készülék 5.7” méretű HD kijelzőjén.
  • A Lumia 640 okostelefon 2500 mAh-es és a Lumia 640 XL készülék 3000 mAh-es akkumulátorai közel 24 órás beszélgetési időt biztosítanak.
  • A Lumia 640 telefon 8 megapixeles, vagy a Lumia 640 XL készülék 13 megapixeles, Zeiss optikával ellátott kamerája még alacsony fényviszonyok között is részletgazdag fotókat készít. Mindkét modell LED vakuval és előretelepített Lumia Camera szoftverrel rendelkezik.
  • A Lumia 640 és a Lumia 640 XL okostelefonokon elérhető gyorsnézet képernyő (Glance Screen) segítségével a felhasználók azonnal értesülhetnek a legfontosabb információkról, elég csak rápillantani a kijelzőre.
  • A készülékeken a legújabb Windows 8.1 operációs rendszer fut, Lumia Denim frissítéssel és az egy mozdulattal elérhető Action Centerrel, valamint az Élő Mappákkal.
  • A rendszeres Windows frissítéseknek köszönhetően a telefonok mindig a legújabb funkciókat és naprakész információkat biztosítják. A Windows 10 rendszer szolgáltatásai pedig még ebben az évben elérhetők lesznek a készülékekre.

Lumia_640_XL_1

„Az emberek olyan készülékeket szeretnének használni, amelyekkel még egyszerűbben válthatnak a munka és szórakozás között plusz költségek és kötöttségek nélkül” – mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európai termékmenedzsmentért felelős igazgatója. “A Lumia 640 és a Lumia 640 XL okostelefonok a Microsoft szolgáltatások széles választékából kínálnak megoldást minden helyzetre – például az előre telepített Office Mobile alkalmazásokkal és OneDrive online-tárhellyel – a gyors 4G kapcsolatnak, az éles 5”, illetve 5,7” méretű kijelzőknek és a hosszú üzemidejű akkumulátoroknak köszönhetően.”

A 2015. június 30-ig megvásárolt, aktivált és a megadott alkalmazás segítségével regisztrált Lumia 640 és Lumia 640 XL készülékekre a gyártó egy éves Office 365 Egyszemélyes (Personal) előfizetést biztosít, amely egy évre 1 Terabájtnyi OneDrive online-tárhelyet és egy éven át havonta 60 perc ingyenes Skype-percet is lehetővé tesz.3 Ezen túl pedig egy éven át a legújabb Office programcsomagot biztosítja az új Lumia készülékeken, továbbá egy Windows vagy Mac számítógépen4 és egy táblagépen.5

Lumia_640_XL_2

A Lumia 640 okostelefon fényes ciánkék és narancssárga színekben, valamint fehérben és matt feketében kapható. A Lumia 640 XL készülék pedig matt ciánkék és narancssárga színekben, feketében, valamint fényes és matt fehérben érhető el Magyarországon.


1 15 GB ingyenes, online-tárhely a OneDrive-on. További 15 GB ingyen szerezhető, a fotóalbum szinkronizálásának bekapcsolásával. A telefonhoz kapott Office 365 Egyszemélyes (Personal) csomag előfizetés aktiválásával 1TB OneDrive online-tárhely érhető el.

2 Mint ahogy bármely frissítés bármely operációs rendszer esetében, nem mindegyik készülék támogatja az összes lehetséges Windows 10 funkciót. Bizonyos funkciók és szolgáltatások más hardver teljesítményt igényelnek.

3 A részletekért látogasson el az office.com/information oldalra! Skype-fiók szükséges. Kivétel különleges, premium vagy nem földrajzi számok. Mobiltelefonra történő hívások csak bizonyos országokban kezdeményezhetők. A Skype csak meghatározott országokban érhető el. További részletek itt olvashatók: FAQ.

4 Office programcsomag tartalma: Windows PC-n és Androidon: World, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access

5 Office programcsomag tartalma: Mac OS and iOS rendszerre: World, Excel,PowerPoint, OneNote, Outlook