Forrás:

WinBeta

A Surface 3 talán az egyik leginkább várt Microsoft termék ebben az évben. A „laptop helyettesítő tablet” következő generációja az alábbi videó szerint valamivel kisebb és könnyebb is lesz, mint a már forgalomban levő unokabátyó a Surface Pro 3. Magánvéleményem szerint ezzel jóval előbb ki kellett volna jönni, de persze értem a Microsoftot is, hogy az RT verziók bukása után óvatosabb hardverkibocsátási stratégiára álltak át.

Maga a reklám nincs túlzottan agyonbonyolítva: egy az eddiginél kisebb eszközt mutatnak, miközben egy, néhol két arc veri a ritmust az asztalon, és persze feliraton megy az üzenet, hogy „Surface-t akartál? Van itt valami új. Bemutatjuk a Surface 3-at. Kicsit kisebb. Kicsit könnyebb. De azért igazi Surface.” A reklám lényege az, hogy rögzítse az emberek fejében a terméket, aztán hagyja azt magáért beszélni. A Surface 3 masszív cuccnak tűnik, és május ötödikétől már lehet előrendelni.

A közelgő BUILD konferencián egy rakás ilyen-olyan kütyüt lehet majd megcsodálni, ezért a Surface 3 valószínűleg a hét elején kerül reflektorfénybe, a többi nagy újdonság előtt.

MEGOSZTÁS
Előző cikk7″-es Windows Phone a hong kongi vásáron
Következő cikkWindows Phone: hivatalos képek az Elephone-ról
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.