Miután pár hete megjelent, rögvest vissza is vonták a PayPal Here alkalmazást. Egy kicsit ijesztő volt éppen a nagy alkalmazás visszavonási hullám környékén, de mint az most kiderült, a hiba nem a mi készülékünkben és nem is az alkalmazásban volt, hanem a PayPalnál. „Valami független dolog a weboldalunkon” mondta Christina Li az alkalmazás project menedzsere. Úgy látszik, a hiba megszűnt, és az alkalmazással annyira nincs probléma, hogy akik még akkor letöltötték, azok most gond nélkül használhatják.

A visszatéréssel mind a Windows Phone, mind a Windows 8.1 felhasználók ismét elérhetik a PayPal Here mobil fizetési szolgáltatásokat. Aki az Egyesült Államokban él, annak pedig külön jó hír, hogy a megszokott 2,7% helyett június 15-ig csak 1,9% tranzakciós költséget kell fizetnie, ha a PayPal Here Windows 8.1-es verzióját használja. A Windows 8 és Windows Phone alkalmazások letölthetők alább.

[symple_button url=”https://www.windowsphone.com/s?appId=353ed676-f912-47f8-a1ba-c0abe7c01a66″ color=”pink” size=”default” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”nofollow” icon_left=”download” icon_right=””]Windows Phone Áruház[/symple_button]

[symple_button url=”http://apps.microsoft.com/webpdp/app/3e81d973-d9a5-4ea4-aa82-f48fe4ddbb7f” color=”green” size=”default” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”nofollow” icon_left=”download” icon_right=””]Windows Áruház[/symple_button]

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows 10 TP 10064: közeledés a Windows Phone-hoz
Következő cikkLumia 530 teszt – I’m bad
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.