Forrás:

Winaero

A Windows 10 Technical Preview 10056-os, még ki nem adott buildja egy érdekes extra funkciót rejteget magában, ami egy Windows Phone-szerű fekete témát jelent. Ez egyelőre még a nem publikus témán belül sem publikus, úgy kell előcsalogatni egy registry varázslással. A módszer az alábbi:

  • Indítsuk el a Registry szerkesztőt (futtatás, beírjuk, hogy regedit és ENTER).
  • Navigáljunk el a következő kulcsig: HKCUSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionThemesPersonalize
  • Hozzunk létre egy új DWORD értéket, kereszteljük el úgy, hogy SystemUsesLightTheme, majd adjunk neki egy 0 (nulla) értéket

enable-Windows-10-dark-system-theme

Nyugodtan be is csukhatjuk, mert innen kezdve már él a beállítás, tehát ha például megnyitjuk a Settings ablakot, akkor az már fekete lesz. Akinek esetleg nem volt teljesen érthető ez az egész, az megnézheti az alábbi videón.

Nektek hogy tetszik a vidó és a képek alapján a fekete Windows 10 téma? Nekem nagyon tetszik, de ízlések és pofonok.

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows 10 for phones: egy pillantás az új Outlookra
Következő cikkKicsit több látható a Windows 10 for phones fájlrendszeréből
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.