Forrás:

Winaero

Megyeget szépen ez a Windows 10 Technical Preview dolog, de még mindig van egy apró szépséghibája. Ha a megszokott módon frissítünk, akkor a sikerfaktor néha-néha elmászik az észlelhetetlen tartományba. Mondjuk úgy, jobb eufémizmus hirtelen nem állt rendelkezésre arra, hogy a Windows nagyobb verziófrissítései időnként arra kényszerítik a felhasználót, hogy átgondolja viszonyát a karmával. Eufémizmus eufémizmussal feloldani csak a legprofibbak képessége, el is fogadom magamtól a pacsit, de a cikknek mennie kell, tehát folytatom.

A megoldás ilyenkor az úgynevezett clean install, vagyis lerántunk valahonnan egy telepítő képfájlt, és azzal atomokra zúzzuk meglevő rendszerünket. Nagyjából szó szerint, mivel még nem jött el a Windows felhasználók Kánaánja, amikor a Windows telepítő automatikusan újratelepíti a warez- és torrentgyűjteményünket is, tehát ilyenkor néhány apróságot majd újra kell telepítenünk. Nem vész, legrosszabb esetben is végzünk vele a következő build kiadásáig. Bónuszként a felhőben vagy más független adathordozón nem tárolt dolgainkra akkora keresztet vethetünk, hogy Spartacus egész csipet csapata elfér a bal alsó sarkában. Szóval nem egy kéjhömpöly, de utána a rendszer úgy muzsikál, hogy ha azt el tudnám szoprántriangulumozni, akkor én lennék a zene Mócártjának unokahúga.

Sajnos a Microsoft nem mindig bocsátja rendelkezésünkre ezeket a Windows 10 Technical Preview telepítő képfájlokat. Szerencsére találékony felhasználók meg időnként igen. Ennek eredményét kínáljuk mi most fel nektek közérdekű felhasználásra a jól megszokott figyelemfelhívással egybecsomagolva: a letöltött fájlokkal elvégezhető bárminemű tevékenységet csak saját felelősségre hajtsatok végre (nem mintha eddig bármiért is vállaltunk volna, pupákok), a kacsacsőrű emlős pornó letöltése pedig továbbra is tilos atomtengeralattjárón és másfél centiméternél nagyobb tengelytávolságú dízelmotoros fűkaszán történő vetítés céljából 13 éven aluliaknak Új Kaledóniában, Bissau Guineában, a Salamon-szigeteken, és persze Arubán és Antiguán. Mi szóltunk.

Miután tisztáztuk a felelősséget (az Isten szerelmére, ne le töltsd, hanem menekülj, amíg kedves az életed!), íme a letöltési linkek:

[symple_button url=”https://mega.co.nz/#!HdBShbAJ!VKvKiHejVWB26sM9J9jsZKTK9YdQ7tlkX1ApAwn_G6Q” color=”blue” size=”default” border_radius=”3px” target=”self” rel=”nofollow” icon_left=”download” icon_right=””]Windows 10 build 10049 x64[/symple_button] [symple_button url=”https://mega.co.nz/#!PFplWQjQ!L6SjAIIc2tTcjQdm_FsIdLgmmywXHoz3AMQMuPsYb-k” color=”teal” size=”default” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”nofollow” icon_left=”download” icon_right=””]Windows 10 build 10049 x86[/symple_button]

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows Phone: a Weather Flow-nak annyi
Következő cikkVideón a Xiaomi Mi4 Windows 10 for Phones Technical Preview-al
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.