Forrás:

WinBeta

A Windows 10 Technical Preview legelső verziójának egyik legjobban fogadott funkciója az átméretezhető Start menü volt. Nem volt éppen hibátlan, de sokan szerették. Aztán a következő verziókban eltűnt, helyette jelenleg két mérete van: egy rögzített és egy teljes képernyő (tablet mód).

De nem kell aggódnia azoknak, akik szeretnék viszontlátni. Az eddigi hírek szerint is csak azért vonták ki, hogy tesztelőket ne az ezzel kapcsolatos problémák foglalják le. És most lehullt a lepel a jövőről. Twitteren rákérdeztek Gabriel Aulra, hogy lesz-e még valaha átméretezhető a Start menü. A válaszhoz, szerintem, nem kell túl sok angol tudás.

MEGOSZTÁS
Előző cikkKabam – Windows Phone: vége a játéknak
Következő cikkRedstone: újabb hírek a nagy Windows 10 frissítésről
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.