Forrás:

GizChina

Aki szorgalmas olvasónk volt a múlt héten, annak biztosan feltűnt, amikor írtunk a kínai Elephone nevű gyártónak a hong kongi kereskedelmi vásáron bejelentett új zászlóshajójáról, amely az Android Lolipop mellett Windows Phone verzióban is megjelenik. Telt, múlt az idő, és újabb információk mellett hivatalos képek is érkeztek, amelyek persze még csak rendereltek, lévén maga a készülék még nem jelent meg, de ezek szerint a múltkori render sem állt messze a valóságtól.

Az új telefonból kétféle fog megjelenni, ezeket érdekes módon A és B jelöléssel különböztetik meg egymástól. Az A verzió arany, míg a B verzió ezüst színű lesz, mindkettő fém-ötvözet keretű és nagyon vékony. A B verziót Mediatek MT6795 chipsettel és Android Lolipoppal adják ki, míg az arany verzióba valamilyen Intel processzor kerül, és dual (Windows 10/Android) bootos lesz. Önálló Windows Phone verzió tehát mégsem várható – bár ebben a kérdésben már a múlt héten is ellentmondásosak voltak a források.

Ahogyan azt a múltkor is megírtuk, 2K (2560×1440) felbontásúak lesznek, 5,5″-es kijelzővel, 20 megapixeles Sony kamerát kapnak kéttónusú LED villanóval, 4 GB memóriával és továbbra is ismeretlen méretű háttértárral, illetve a bővíthetőségről sem szólnak a hírek.

Az egyik render alapján legalábbis az ezüst (B) verzió dual SIM-es lesz. Ami szintén jól látható, hogy mindkét típus ujjlenyomat olvasót kap a hátoldali kamera alá, ami szerintem praktikusabb elhelyezés, mint az előlapi megoldás, hiszen így nem kell fogást váltani az azonosításhoz.

MEGOSZTÁS
Előző cikkReklámvideón az új Surface 3
Következő cikkA Cortana és a Keresés integrálódik a Windows 10 Start menüjébe
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.