A Lock Screen Changer egy olyan Windows Phone alkalmazás, amely a fotóink közül kiválasztott képeket állítja be és cserélgeti automatikusan a Zárképernyőn. Ezen felül több képgyűjteményt is össze lehet vele állítani, amelyek váltogatása ütemezhető. Az alkalmazás teljes verziója 1,29 dollár, most azonban a myAppFree jóvoltából 1 napig ingyenes. Figyelem, az 1 nap kezdete és vége az időzónától függ, tehát nálunk valószínűleg ma éjfélkor lejár.

Az alkalmazás főbb funkciói az alábbiak:

  • a kiválasztott képek vágása és forgatása;
  • a képek sorrendben és véletlenszerűen is megjeleníthetők;
  • az egyes gyűjtemények időzíthetők egy héten belül;
  • Élő csempe támogatás;
  • Toast értesítés, ha vált a gyűjtemények között.

Lock_Screen_Changer_ScreensAz alkalmazás használata igen egyszerű, szinte csak a képernyő alján levő + jelet kell nyomogatni. A Lock Screen Changer elég népszerű a Windows Phone felhasználók körében, amit az eddigi 4,5-ös osztályzat is jelez. Aki esetleg már amúgy is fontolgatta, hogy kifizeti az árát, annak meg egyenesen ajándék ez a lehetőség. Cserébe mindössze annyit kér a fejlesztő, hogy osztályozzátok és értékeljétek az alkalmazást.

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkBeépített DVD lejátszás jöhet a Windows 10-hez
Következő cikkA tisztes középszer – Allview W1S teszt
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.