Legalábbis ilyen pletykák röppentek fel mostanság. Mivel a Spotify neve eddig a zenei tartalomszolgáltatással, azon belül is a streaminggel kapcsolódott össze a fejünkben, valóban logikus továbblépés lehet a streaming szolgáltatás bővítése videókkal. A Wall Street Journal értesülése szerint a társaság május 20-i sajtókonferenciáján fogja a nagy hírt hivatalosan bejelenteni, mely szerint az új szolgáltatás előfizetők és nem előfizetők számára egyaránt elérhető lesz.

A történet azonban nem ér véget itt, a forrás szerint a Spotify szemet vetett azokra is, akik szolgáltatásaikhoz YouTube videókat készítenek:

Egy a témához közel álló személy szerint a zártkörű streaming szolgáltató, amely az utóbbi években felrázta a zeneipart, jelenleg olyan cégekkel tárgyal tartalmaik átvételéről és eredeti videósorozatok közös gyártásáról, amelyek YouTube tartalomszolgáltatásra specializálódtak. A Spotify ugyanakkor néhány hagyományos médiacéggel is felvette a kapcsolatot.

A Spotify több médiaforgalmazónak is küldött meghívást a május 20-án New Yorkban rendezendő sajtókonferenciájára, de részleteket egyelőre nem hoztak nyilvánosságra

MEGOSZTÁS
Előző cikkAlkalmazás ajánló: Lockmix
Következő cikkNa, akkor most mi is van a Skype-pal?
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.