Most egy olyan fájlkezelő alkalmazást mutatnék be, mely elnyerte a tetszésemet egyszerűségével és megfelelő, reklámmentes működésével! Hasonló programból akad néhány, viszont nagyon sok reklámokkal telített, illetve vannak, melyekkel még nehezebb csinálni valamit, mint a gyári alkalmazásokkal. Készítettem néhány fotót működés közben.

Talán a képekből jól látszik az, hogy igazi Windows Phone alkalmazás. Ezt arra értem, hogy megjelenése és működése is illeszkedik a csempe felület logikájához, viszont véleményem szerint ezt sokkal igényesebben teszi, mint például a fájlok nevű app. Nincs túlbonyolítva. Rövid használat után számomra az élmény faktor inkább pozitív és napi használatba is helyeztem. A programot le lehet jelszavazni, ami hasznos, bár ennek valós védelmi funkcióját addig nem élvezhetjük, amíg van más fájlkezelő a telefonunkon. Amennyiben a többit eltávolítjuk vagy, ha van mód rá, jelszavazzuk, akkor máris értelmet nyer. Ezt tudatosan figyelembe kell venni, ha védelmi funkciót ki is szeretnénk használni. Sajnos az alkalmazáshoz hozzákapcsolható saját kép és videó-megjelenítés extra, így fizetnünk kell értük, de e nélkül is megfelelőnek tartom, megnyitja az alapértelmezett programokkal.

Persze akad még néhány lyuk, melyet be kell tömni még a fejlesztőknek, ilyen a fekvő mód , illetve a kicsit komplexebb tömörítési lehetőség, mondjuk jelszóvédelemmel. Ellenben a legtöbb fájlkezelő még ennyire sem képes, vagy tele van idegesítő reklámokkal, emiatt az app tőlem egy képzeletbeli ajánlott plecsnit kapott.

Összességében megnyerő alkalmazás, melyet elértek az alábbi képre kattintva vagy a QR kód segítségével. Amennyiben van kedvenc fájlkezelő alkalmazás melyet használtok, avagy csak van véleményetek, osszátok meg velünk.

qr