Készítettünk egy rövid kérdőívet arról, kinek milyen telefonja van, szeret-e vele fényképezni, illetve meg osztja-e valahol a kész alkotásait. Célunk csupán az hogy megtudjuk, hányótok használ Instagramot, hiszen jó lenne toborozni néhány új „fényképészt” az Instagram részlegbe. De a kitöltött kérdőíveket végignézve megtudjuk például azt is, hogy melyek a kedvenc rovataitok, vagy éppen azt, melyik a kedvenc fotós témátok.

A személyes adatokat természetesen nem adjuk ki harmadik félnek. A kitöltés maximum 2 percet vesz igénybe, kb annyit mint ezt a kis bevezetőt elolvasni. Örülünk neki, ha megosztod és segíted munkánkat a kitöltéssel! Köszönjük!

Powered by Typeform
MEGOSZTÁS
Előző cikkMicrosoft Edge bemutató videó
Következő cikkHamis a Lumia 940 fotó?
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.