Forrás:

WMPoweruser

Ma hajnalban a nowhereelse.fr jóvoltából elkezdett terjedni egy fotó, amely az egyre többet emlegetett Lumia 940-et ábrázolná történetében először fotón. Aztán beindult a kétkedés. Apróságok miatt. A leggyanúsabb, hogy a feliratok perspektívája nem az igazi. A „Lumia 640” és a „Microsoft” felirat perspektívájának fókuszpontja erősen eltérni látszik.

A másik furcsaság, hogy a telefon is kicsit hibridnek tűnik. Ha valakinek hirtelenjében ismerősnek tűnik, az azért van, mert annak kell lennie. A teste ugyanis kétségtelenül egy 830-é a kihangosító rése nélkül, ugyanakkor a kamera már egy Lumia 640 XL-ére hajaz igen erősen. Az ismeretlen elkövető tehát valószínűleg fogta, és rátette a Lumia 830 házára a Lumia 640 XL kameráját, amivel csak egy baj van, hogy az a kelleténél kicsit nagyobb.

Lumia-640-XL-5Nektek mi a véleményetek? Valódi, vagy nem valódi? Itt a lehetőség, szavazhattok!

Powered by Typeform
MEGOSZTÁS
Előző cikkFelmérés: fotózol te eleget?
Következő cikkWindows 10: megújul a kisebb tabletek felülete
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.