Kikerült néhány képernyőkép amiken láthatjuk, hogyan működik több alkalmazás egyidejű használata Windows 10 for Phonesban, egy képernyőn. A Windowsok asztali verzióiban sokan szeretjük és használjuk azt a funkciót, hogy az egyes futó alkalmazások ablakait egymás mellé rendezve dolgozunk, böngészünk játszunk vagy filmet nézünk egy időben egy képernyőn.

A képeken egy Lumia 930-as készüléken látható a mobilalkalmazások egyidejű használata és elrendezése. Azt már a korábbi pletykákból megtudhattuk, hogy az említett új funkció csak az 5″ és az a fölötti kijelzőmérettel rendelkező készülékek esetében lesz elérhető.

Frissítés: Még friss és ropogós a cikk de máris megérkezett a hír, hogy sajnálatos módon, több neves nemzetközi hírportállal egyetemben sikerült nekünk is bedőlni a hírnek és hamis képernyőképek alapján közöltük a cikket. Bár a Microsoftnál valóban dolgoznak a Windows 10 egy olyan verzióján, ami az univerzális alkalmazásokat képes lesz egy képernyőn egymás mellett kezelni, de ezek várhatóan csak a kisméretű táblagépeken és phableteken fog megjelenni. Erről bővebben írtunk mi is egy korábbi cikkünkben.

Lássuk a képeket (a képre kattintva megjelenik a galéria):