Forrás:

WinBeta

A WinBeta szokásához híven megszerezte a legfrissebb kiszivárgott Windows 10 kiadást, ami a hét végén a 10114-es volt. Ahogy azt várni lehetett a redmondiak itt is csiszoltak rajta egy kicsit, meg ott is csiszoltak rajta egy kicsit, de összességében persze egetverő dolgok nem történtek. A legtöbb változás a Start menüben volt: a File Explorer és a Settings leköltöztek a Power és az All apps fölé, a csempék egy meg kicsit nagyobbak lettek.

A Settings ablakban a Devices ikonja megváltozott, a testreszabási lehetőségek között pedig megjelent egy Start elnevezésű szekció. Abban egyelőre két dolog állítható. Az egyik, hogy a Start menü az Asztalon legen teljes képernyős, a másik pedig az, hogy legutóbb megnyitott elemek jelenjenek meg a Start menüben. A képernyő beállításain is csiszolgattak, az Insider appot pedig nem csak jócskán kibővítették (achievmentek is kerültek bele, lehet majd versengeni a haverokkal update: vótmá), de teljesen át is tervezték, ami igen jót tett neki. A sötét témán is dolgoztak. Kicsit mintha világosabb lenne, és újabb appokba került bele.

A 10114-es kiadásról egyelőre nem tudjuk, mikor lesz nyilános, már ha nyilvános lesz egyáltalán.

MEGOSZTÁS
Előző cikkNa, akkor most mi is van a Skype-pal?
Következő cikkBillentyűzet és egér támogatás W10 for phonesra – videón
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.