Világszerte több mint 3 millió regisztrált tagja van a Microsoft Insider programjának. Ezek közül eddig sok bátor és kíváncsi felhasználó telepítette a Windows 10 for phones technikai előzetesét a telefonjára is. Számszerűleg sajnos nem tudok pontos adatot vagy statisztikát mondani.

Meglepő módon a Lumia 930, a cég úgynevezett zászlóshajója, kimaradt a támogatott készülékek sorából. A Windows Central egy februári cikkében beszámolt Gabe Aul közleményéről, amiben elmondta, hogy ennek a hátterében egy telepítés során fellépő particionálási hiba áll.

A tegnapi nap során az említett úriember egy újabb állapotfrissítésről beszélt, és az elmondása alapján a technikai előzetes következő verziójától kezdve a Lumia 930 tulajdonosok számára is elérhetővé válik a Windows 10 for phones.

Magamat ismételve szeretnélek óvatosságra inteni benneteket újra, hogy csak saját felelősségre telepítsétek a technikai előzetest és ha elsődleges telefonként használjátok a készüléket, akkor ajánlott jobban megfontolni, hogy bevállaljátok-e az esetleges kockázatokat.