Rendeztünk nektek a minap egy kis közvéleménykutatást az új Windows 10 Mobile tesztverzióról, hogy mi a véleményetek. Három igen egyszerű kérdést tettünk fel: telepítettétek-e, és ha igen, az első számú telefonotokra vagy inkább egy másikra, aki telepítette az mennyire elégedett, és végül, hogy az irányt jónak tartjátok-e. Lássuk az eredményt!

Telepítetted a Windows 10 Mobile 10080-as kiadását a telefonodra?

hanyan_telepitettekAz eredmény számomra meglepő. Azok közül, akik a cikkünket elolvasták 22% adott a kérdésre választ, és ezeknek a 42 százaléka belevágott a dologba, ami ugye akárhogyan is nézem, azt jelenti, hogy ha úgy veszem, aki nem válaszolt az nem kockáztatott, akkor is 100-ból legalább 8 olvasónk kipróbálta. Vagyis elég sokan merészek.

Ha telepítetted, akkor mennyire vagy vele elégedett?

mennyi_elegedettItt már nem volt meglepetés, a többség pontosan annak tartotta, ami: egy próbaverziónak. Ami kicsit meglepő, hogy 21 százalék, vagyis minden 5. próbálkozó szerint használhatatlan, ami azért tűlzás, és az is meglepő, hogy 6 százalék viszont nagyon elégedett vele. Megvallom őszintén, ez az opció csak a tisztesség kedvéért került egyáltalán a válaszok közé.

Megfelelőnek tartod az irányt?

jo_e_az_iranyElég egyértelmű a válasz: eleve több, mint a próbálkozók fele szerint jó az irány, de aki szerint nem, azok többsége is úgy véli, már alakul.

Köszönjük szépen a válaszoka!

MEGOSZTÁS
Előző cikkAz ASUS elnöke szerint okostelefonra nem való Windows
Következő cikkMicrosoft Lumia 640 XL – Nagyon nagy Ő?
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.