Forrás:

WMPoweruser

Az utóbbi hetek egyik sztárja sok szempontból a Microsoft online How-old alkalmazása: mér annyi, mér nem annyi, mér vagyok a húgom, ha valójában a bátyám vagyok, és ehhez hasonló szövegkörnyezetben írt róla a nemzetközi és bulvársajtó. Ami ahhoz képest, hogy egyébként csak egy egyszerű demónak szánódott, elég komoly siker. Ahogy ez szokott lenni, a részecskegyorsítóban felfedezett sámlirészecske soha nem számíthat világhírre, de ha a sámlirészecske felhasználásával valaki meg tudja határozni azt, mekkora az ellentétes izoperdületű sárkánypár annihilációja általános farkatlansági mezőben, az garantáltan szupersztár lesz.

Az igazi nagyság persze ebben az, hogy a Microsoft fantáziát lát az online API piacban, vagyis abban, hogy nem csak „kész” alkalmazásokat érdemes árulni, hanem azok online működő alkotóelemeit, is. Ahogyan nem csak autót lehet venni, hanem annak alkotórészeit is, azzal a különbséggel, hogy itt akár a számítási kapacitás is online lehet. A fent említett oldal ennek (és még pár egyéb dolognak) a demója, ahogyan a most megjelent Windows Phone verziója is. Az érdeklődő olvasó letöltheti a Windows Phone Áruházból, aztán megtippelheti, hány éves a kapitány.

MEGOSZTÁS
Előző cikkMegérkeztek az univerzális MSN (Bing) alkalmazások Windows 10 Mobile-ra
Következő cikkA hónap képei – Április
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.