Forrás:

WinBeta

A Windows 10-zel kapcsolatos egyik legfontosabb kérdés már jó ideje az, hogy ki frissíthet majd rá ingyenesen, és ki nem. A Windows 7 és Windows 8 felhasználók esetében nemrég már kiderült. ha egy éven belül kezdeményezik, akkor a frissítés ingyenes lesz. Egy időben pedig még az is terjedt, hogy az illegális felhasználók is kapnak majd ingyen frissítést. Úgy tűnik, ez egy bizonyos módon valóban elérhető: aki már része a Windows Insider programnak – és persze használja is a Preview verziót – az ingyen frissíthet, amikor a végleges verzió megérkezik.

Legalábbis így értelmezhető Gabriel Aul fentebbi tweetje: „nem kell előjegyezned, és ha az Insider Preview-t használod, akkor az frissülni fog.” A Microsoft már most is engedi, hogy a Windows 8.1 telepítése közben lehessen igényelni az ingyenes frissítést. Ami azt jelenti, hogy aki mostanában vásárolnak Windows 8.1 licenszet, azoknak szinte elkerülhetetlen lesz a Windows 10 előjegyzése. Akkor is, ha valaki a novemberi frissítési csomaggal végez teljes Windows 8.1 telepítést élő internet kapcsolat mellett.

MEGOSZTÁS
Előző cikkAlkalmazás ajánló: TeamViewer
Következő cikkA Toshiba bemutatja a Cortana billentyűt
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.