Forrás:

Polygon

Mint ismeretes, a Kinect, mint kötelező kiegészítő megbukott, részben az ára miatt, részeben a komolyabb játékosok érdektelensége miatt. Az idei E3-on eljutottunk már odáig, hogy 1, azaz egy ilyen cím sem jelent meg a prezentációkban. Szerencsére a Microsoft mindenkit megnyugtatott mindenkit, a Kinect él és hát ha nem is virul, de közel nem tettek le róla, így az ősszel több, eddig be nem jelentett játék érkezhet.

[iframe id=”https://player.cnevids.com/embed/519aa11f68f9da9c2000002b/51097beb8ef9aff9f5000008″]

Shannon Loftis a Polygonnak a következőket nyilatkozta:

A Kinectet kiadjuk Windows 10-re is, de több, eddig be nem jelentett játék érkezik még ezzel az ősszel konzolra. Vannak saját gyártásúak is köztük, de nagyobb az érdeklődés a külsős stúdiók között is, mint hinnéd!

fruit-ninja-kinect-2

Illetve a Microsoft beismerte, hogy a nemrég bemutatott Xbox One-os Cortana követelményei közt az arany tagság mellett a Kinect is szerepel (sose értettem, hogy miért nem elég egy mondjuk headsetes mikorfon, de ők tudják…). Természetesen az irányításban továbbra is részt vehet, így például az új kezdőképernyő is támogatja.

Tehát szerencsére a szbb napokat is látott Kinect nem került a törölt projektek listájára. Én kifejezetten örülök ennek, hiszen a Kinect az Xbox egyik leginnovatívabb kiegészítője, nagyon jó particímek jelennek meg rá, és testmozgásnak sem utolsó!

MEGOSZTÁS
Előző cikkKét új címmel vesz le a lábunkról a Rare
Következő cikkVideó: egykezes osztott mód a Windows 10 Mobile-ban
Hobbifotós, #WinPhan, másodvonalbeli gamer. Az új dizájnfilozófia megjelenésével egy időben csatlakozott a redmondiak népes támogatói táborához. Vallja, hogy egy telefonnak minden időben tükröznie kell többek között tulajdonosa egyéniségét és pillanatnyi lelki állapotát. Leginkább az entertainment témák érdeklik, menthetetlen sorozatfan, kapcsolata a zenével 'bonyolult'.