Forrás:

WinBeta

Ma este 19 órától letölthető a Windows 10 Mobile 10136-os kiadása. A kiadott verzió telepítője azonban nem tökéletes, ezért a telepítés befejezésénél vigyázni kell, különben már lehet is újra flashelni a Nokia Care Suite-tal. A hibát a következőképpen magyarázta el Gabriel Aul:

A telepítés végén a Zárképernyőn nem látszik majd a dátum és az idő, és úgy fog kinézni, mint ami kifagyott. Tessék türelmesen háradőlni a székben – egy idő után megjelenik a dátum és az idő. Ekkor a Zárképernyő feloldható lesz. Hiányzik egy telepítés utáni migrációs képernyő, amin az szokot az megjelenni, hogy az adatok migrálása éppen hol tart. Aki türelmetlenkedik és újraindítja a telefont, vagy a Zárképernyő feloldásával próbálkozik idő előtt, annak meggajdulhat a telefonja, szóval csak türelem, hagyjuk hogy a frissítés tegye a dolgát.

Ezt tessék figyelemben tatani, nehogy sikerüljön pórul járni. Nagy eséllyel a migrált adatok tudnak ilyenkor összekeveredni vagy félig sikerül az adatok migrálása, a telefon nem valószínű, hogy téglásodik. Másik apróság,amire figyelni kell: a Skype nem működik helyesen a frissítés után. Elvben a frissítés utáni eltávolítás majd újratelepítés is segít, de aki biztosra akar menni, az előre eltávolítja a Skype-ot.