Forrás:

Windows Central

A Microsoft folyamatosan újabb és újabb változtatásokkal áll elő a Windows 10 Mobile-ban, most éppen kiadáson belül került sorra egy újabb. Aki feltelepítette a 10136-os kiadást, és elég hamar körülnézett, annak feltűnhetett, hogy az elején még világos témájú Store béta egy idő után már sötét témával indul. Igen, telepítés után a 10136-os kiadás sürgősen nekiáll frissíteni egy tucatnyi alkalmazást, közöttük a Store betát is, és ezzel a frissítéssel érkezik ez a bizonyos sötét téma, amely ebben az új verzióban már alapértelmezett is. Emellett az új kiadás egyszerre több szálon is képes alkalmazásokat letölteni, bár egyelőre mintha egyszerre csak egyet lenne képes telepíteni.

windows-10-mobile-dark-themeSzerintem egyébként egyértelműen pozitív az újdonság. Egyrészt a nem béta verzió témája is sötét, tehát jobban hasolít az elődjére, másrészt a Store-ban megjelenő képek ebből a témából valósággal „kiugranak”, és ezáltal jóval hangsúlyosabbak lesznek, mint a világos témában. Nem tudjuk, hogy ez marad-e az alapértelmezett téma a végleges verzióban, de szerintem jó lenne.

Nektek mi a véleményetek erről?

MEGOSZTÁS
Előző cikkVideó: egykezes osztott mód a Windows 10 Mobile-ban
Következő cikkWindows 10: mire lesz jó a Phone Companion?
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.