Az eddigi gyakorlat szerint, ha egy olyan antivírus szoftvert használt az ember, ami nem a Microsofttól, hanem egy független cégtől származott, akkor a Windows 10-re való frissítés során a telepítő megpróbálta lecserélni a sajátjára. A redmondiak most azt állítják, a jövőben ez nem így lesz, leszámítva azt az esetet, ha a szoftver előfizetése lejárt, abban az esetben ugyanis az eddig megszokott módon a Windows Defenderre cserélődik. A Microsoft állásfoglalása a következő:

Az antivírus és antimalware alkalmazások esetében a frissítés folyamán a Windows ellenőrzi, hogy az antivírus és antimalware előfizetés érvényes-e még. A frissítés végén a Windows telepíti a legfrissebb verziót ugyanazokkal a beállításokkal, amelyek a frissítés előtt voltak érvényesek. Amennyiben az előfizetés lejárt, a frissítés során a Windows Defender aktiválódik.

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Lumia 940 lehet a titokzatos RM-1104
Következő cikkSzínesedik a Cortana időjárás előrejelzése
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.