Forrás:

WinBeta

A vártánál egy órával hamarabb érkezett a frissítés, ám ezúttal a frissítést biztosító szerverek kitartottak, nekem is gond nélkül elsőre lejött, pedig az elsők között álltam neki a frissítésnek. Ami durva volt, hogy ilyen sokáig nekem még frissítés nem tartott. De szerintem megérte, mert ha nem is egyből, de egy reset után tényleg az eddigi legjobb Preview-t kaptam. Összehasonlíthatalanul stabilabb és gyorsabb, mint az elődei, és bár még most is előfordul, hogy egy app indítása nem sikerül, vagy sokáig tart, de jóval ritkábban. Cserébe a rendszeranimációk piszok lassúak, és a Store beta képes arra, hogy a végtelenségig töltsön le egy alkalmazást, vagy látszatra telepítsen valamit, ami nem települt, ugyanis bizonyos méret felett nem kezeli rendesen az alkalmazás letöltését. Ha nem universal appról van szó, semmi gond, ilyenkor ott az eddigi Store, azzal kiigazítható a hiba. Ha estig minden rendben lesz, akkor lesz egy cikk az új kiadásról. Természetesen egyelőre továbbra is kizárólag a kalandos kedvűeknek ajánlott a telepítése, hiszen a végleges állapottól továbbra is messze áll.

A WinBetánál ismét nem pihentek, készítettek egy majdnem tíz perces videót az új kiadásról. Hagyjuk a szöveget, beszéljen magáért!

MEGOSZTÁS
Előző cikkÉrkezik a streamelés, Cortana és új startképernyő Xbox One-ra
Következő cikkMondd meg te, melyik 360-as játék legyen elérhető!
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.