Forrás:

WinBeta

A ma hajnalban érkező Windows 10 Mobile 10149-es kiadásáról ma már volt funkció és hibafelsorolás is, most pedig következzen a „kötelező” hands-on (használat közbeni) videó. A videót némi meglepetésre ismét a WinBeta derék munkatásai rakták össze.

Az új kiadás valószínűleg sokaknak vissza fogja adni az előző kiadások során elvesztett hitét, ugyanis végre kezd kibontakozni az eddig teljesen konfúzus rendszerből a szép új világ. Mivel itt van a videó, amihez igazából nem is kell sok angoltudás, inkább nem szaporítom a szót, csak annyit fűznék hozzá, amit a WinBeta tesztelője is: aki még habozik, hogy bevállalja-e a Windows 10 mobile 10149-es kiadását, annak annyit tudunk innen üzenni, hogy hajrá, ezt talán már napi használatra is alkalmasnak minősíthetjük. Persze azért óvatosan azzal a baltával, Jenő! Kezdőknek, amatőröknek továbbra is csak óvatosan, sok szódával, mert nem szeretnénk túl sok sírás-rívást a Facebook csoportunkban! 🙂

MEGOSZTÁS
Előző cikkHemzseg a hibáktól a Windows 10 Mobile 10149
Következő cikkArcfelismerésre is képes lesz a Windows 10 Mobile-ban a Windows Camera
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.