A Windows 10 jövő héten érkezik, ám egy dologról biztosan tudjuk, hogy nem lesz benne a csomagban, méghozzá az univerzális Skype alkalmazás, amit még januárban emlegettek először a Microsoftnál, miszerint a Skype beszélgetéseket majd közvetlenül lehet elérni a Windows 10 üzenetküldő alkalmazásából, illetve a Windows 10 Mobile SMS alkalmazásával. Ezen felül tulajdonképpen semmi információnk nincs az egészről, legfeljebb annyi, hogy egyes források szerint a már emlegetett októberi Threshold Wave 2 hozhatná el ezt a funkciót.

Ehhez képest érdekes poén, hogy a Microsoft Windows 10 kampányvideó sorozatának tegnapi darabjában néhány másodpercre felvillan ez a bizonyos üzenetküldő alkalmazás. Teljesen úgy működik, mint ahogyan a januári prezentációban bemutatták, tehát ilyen értelemben túl nagy meglepetés nincs benne. Ugyanakkor ez még csak az első látványterv a konkrét asztali alkalmazásról, tehát a későbbiekben akár teljesen megváltozhat a kinézete.

MEGOSZTÁS
Előző cikkAlkalmazás ajánló: PhotoFunia
Következő cikkAmit tudni érdemes a Microsoft Citymanről és Talkmanről
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.