A vasárnap elindított reklámspot sorozat mai epizódjához értünk, de gyorsan tekintsük végig az eddigi okokat, azt mondja volt az, hogy a Windows 10-ben valami mindenkinek ismerős, meg ugye van a Cortana, és most itt a Microsoft legújabb harcászati interkontinentális ballisztikus csapásmérő fegyvere, a Microsoft Edge, ami mostanság igen keményen bekóstolta a Chrome-ot, méghozzá a saját hazai pályáján, vagyis mindenféle olyan teljesítménymérő oldalak mérőszámaival alázgatja a Google csodaböngetőjét, amelyeket eddig keresőék szoktak lobogtatni, hogy lám, lám fénysebességgel hasít.

Lássuk is akkor gyorsan, milyen jóságokat kapunk ezzel az előnyös böngetővel, már azon felül, hogy tényleg gyors: írhatunk a megjelenített oldalakra, meg firkálhatunk is rájuk, elmenthetjük az oldalakat későbbi olvasásra, ugye eleve az olvasási nézet is jópofa dolog, és mint az előző videónál megemlítettem, ha elkezdjük beírni, hogy weather, akkor megjelenik a helyi állapot, meg persze van benne beépített Cortana is, és persze mindezt ingyé, semmiért, nulláért, nyistáért, szóval ingyen. Igazából néhány új funkció kimaradt, de akik már használják, azoknak nem hinném, hogy sokat kellene magyarázni, akik meg még nem próbálták, azoknak hamarosan itt az alkalom.

MEGOSZTÁS
Előző cikk10 ok, amiért érdemes Windows 10-re váltani: Cortana
Következő cikkRövidke videó a Windows 10 Mobile 10240-es kiadásáról
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.